Bàsquet a les presons

 

BÀSQUET A LES PRESONS

 

Des de la Fundació del Bàsquet Català duem a terme programes específics en determinats àmbits i espais de la nostra societat.

 

Aquest projecte neix amb l'objectiu d'aproximar els beneficis de la pràctica esportiva a un dels sectors més desfavorits de cara a la societat, els Centres Penitenciaris de Barcelona; amb la intenció de transmetre tots els valors i principis intrínsecs que aporta l’esport.

L’equip de treball, compost per professionals de l’esport, especialistes i treballadors socials, preparen i posen en pràctica programes esportius d’inclusió social per als interns.
Mitjançant aquests programes entre els quals trobem sessions variades d'entrenaments de bàsquet, els interns fan esport i, independentment del caràcter lúdic d'aquesta activitat, realitzen un aprenentatge progressiu i continu de valors, com el treball en equip, el sacrifici, la constància i la perseverança.
Per tal de posar en pràctica allò que intentem ensenyar sessió rere sessió, es fan trobades amb participants externs perquè interactuïn i sentin empatia els uns amb els altres.

 

 

Centres Penitenciaris en els quals intervenim:

  • Centre Penitenciari de dones de Barcelona – Wad-Ras
  • Centre Penitenciari d'homes de Barcelona – Presó Model

 

 

 Coneix més sobre la nostra intervenció en els Centre Penitenciaris de Barcelona.