Avís legal

AVÍS LEGAL

 

Política de privadesa:

 

A través d’aquest lloc web no es recapten dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement, ni se cedeixen a tercers.

Amb la finalitat d’oferir-li el millor servei i amb l’objecte de facilitar l’ús, s’analitzen el nombre de pàgines visitades, el nombre de visites, així com l’activitat dels visitants i la seva freqüència d’utilització. A aquests efectes, la *FBC utilitza la informació estadística elaborada pel Proveïdor de Serveis d’Internet.

En compliment del previst per l’article 5 de la LOPD, s’informa que les dades de caràcter personal que es recapten directament de l’usuari a través dels diferents recursos disponibles al portal, seran tractats de forma confidencial i quedaran incorporats als respectius fitxers dels quals és responsable la FBC, amb les finalitats que es detallen en el Registre General de Protecció de Dades, no sent utilitzats per a finalitats incompatibles amb aquestes. Les dades recaptades podran ser cedits en els casos previstos, per a cada fitxer, en aquest Registre.

Els afectats poden exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant la FBC, mitjançant escrit dirigit a la seva Secretaria General, en la Rambla Guipúscoa, nº 27, 08018 de Barcelona.

 

Avís legal:

 

Aquest portal, que el seu titular és la FBC, amb NIF G60280328, domicili a Rambla Guipúscoa, nº 27, 08018 de Barcelona, i telèfon 933966630, està constituït pels llocs web associats als dominis fundaciobasquetcatala.cat

 

Propietat intel·lectual i industrial

 

El disseny del portal i els seus codis font, així com els logos, marques i altres signes distintius que apareixen en el mateix pertanyen a la FBC i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.

 

Responsabilitat dels continguts

 

La FBC no es fa responsable de la legalitat d’altres llocs web de tercers des dels quals pugui accedir-se al portal. La FBC tampoc respon per la legalitat d’altres llocs web de tercers, que poguessin estar vinculats o enllaçats des d’aquest portal.

La FBC es reserva el dret a realitzar canvis en el lloc web sense previ avís, a fi de mantenir actualitzada la seva informació, afegint, modificant, corregint o eliminant els continguts publicats o el disseny del portal.

La FBC no serà responsable de l’ús que tercers facin de la informació publicada al portal, ni tampoc dels danys soferts o pèrdues econòmiques que, de forma directa o indirecta, produeixin o puguin produir perjudicis econòmics, materials o sobre dades, provocats per l’ús d’aquesta informació.

 

Registre General de Protecció de Dades

 

La informació sobre fitxers inscrits en el Registre General de Protecció de Dades es publica d’acord amb el previst en l’article 14 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD).

La reproducció total o parcial, fins i tot el bolcat del contingut del Registre a qualsevol suport, exigirà l’expressa autorització de la FBC.

Les dades de caràcter personal inclosos en el Registre no podran ser objecte de tractament, ni usar-se per a finalitats diferents a la d’aquesta publicació.