Casals i campus general

L'ESTIU DE LA FUNDACIÓ

 

L'estiu 2017 es tanca amb més de 5 setmanes d'activitats esportives, lúdiques i de lleure. Amb un total de 1.100 participants d'entre 3 i 17 anys i 98 tècnics i responsables de Campus i Casals. 

 

FES CLICK SOBRE LES IMATGES PER ACCEDIR A L'ÀLBUM DE FOTOGRAFIES DEL TEU CAMPUS!

 

 

"Molt ben organitzat. El nen ha expressat a casa que els monitors eren molt simpàtics i divertits, felicitacitats als monitors i tècnics! En general l'experiència ha estat molt bona i ja tenim ganes de repetir el proper altre estiu!"Campus Sant Ignasi-FBC. Família de 3r d'.E.P.

"El nostre fill anava mig obligat a fer el campus, no coneixia ningú i li feia mandra. Li ha agradat tant que ens demanava que la setmana vinent també es volia apuntar. FELICITATS PER LA BONA FEINA!!"Campus Gametime. Família de 3r d'E.S.O.

 

 

"La nena ha quedat molt contenta, el tracte dels monitors ha estat excel·lent, les activitats molt interessants. Un casal molt recomenable. Els nens han estat molt ben atesos i s'ho han passat genial".  Casal de Vallcarca Nord. Família de 3r d'.E.P.

"La convivència amb nens d'altres edats. Monitors molt propers".  Casal de l'escola Nou Patufet. Família de 5è d'.E.P.

 

 

"Destacaría las salidas semanales y el trato humano".  Casal de l'escola Bon Pastor. Família de 1r d'.E.P.

"Ens ha encantat l'equip humà! Les excursions també han estat molt divertides". Casal de l'escola Mare de Déu del Coll. Família de 2n d'.E.P.