Bàsquet al CE L’Alzina

BÀSQUET AL CENTRE EDUCATIU L’ALZINA

30/04/2015 – Matinal de bàsquet en el CE L’Alzina amb la Fundació del Bàsquet Català i Manel Bosch
 
 
 
A través del nostre programa de promoció esportiva a les presons, juntament amb el Centre Educatiu L’Alzina vam organitzar en el centre de Palau Solità i Plegamans, diferents activitats amb els joves.
 
La jornada va celebrar-se el passat dimecres 22 d’abril i es va iniciar amb un triangular entre un equip format per menors i joves del centre, un segon equip format exclusivament per professional del CE L’Alzina, i un tercer equip constituït per jugadors i entrenadors de la Fundació del Bàsquet Català. En aquest triangular també va participar l’ex jugador del FC Barcelona, Manel Bosch, que va oferir un breu clínic sobre la pràctica d’aquest esport als joves participants.
 
Durant la jornada, els nois del CE L’Alzina, equipats amb samarretes de joc cedides per la Fundació, van poder posar en pràctica les habilitats que estan aprenent en les diferents sessions amb un tècnic de la Fundació del Bàsquet Català. Qui també va afegir-se a la jornada mitjançant la cessió de roba esportiva pels professionals del centre va ser el Club Bàsquet Mollet.Els nois participants es van mostrar encantats amb aquesta esplèndida matinal de bàsquet que va finalitzar amb un concurs de tir, al qual es van afegir altres interns que havien assistit a la jornada com a espectadors.
 
Des de fa uns anys, la Fundació del Bàsquet Català, els Serveis Penitenciaris i Justícia Juvenil porten a terme aquest programa de promoció del bàsquet a les presons i centres educatiusde la Generalitat a través de jornades com la del passat dimecres 22 d’abril, i que demostren que l’esport és una eina indispensable per a la integració i reinserció d’aquests joves, i que la bona entesa i relació entre ambdues institucions és un gran pas endavant en aquest objectiu compartit.
 
Fotos: Centre Educatiu L’Alzina