La Fundació del Bàsquet Català celebra el seu 25è aniversari amb una gran festa commemorativa

LA FUNDACIÓ DEL BÀSQUET CATALÀ CELEBRA EL SEU 25è ANIVERSARI AMB UNA GRAN FESTA COMMEMORATIVA

 
La Fundació del Bàsquet Català (FBC) compleix enguany el seu 25è aniversari i ho ha celebrat aquest divendres 10 de novembre a l'Hotel Catalonia Barcelona Plaza amb una gran festa commemorativa en la que s'ha homenatjat als seus impulsors i s'han lliurat també els Premis de Periodisme Esportiu i Premis Sènior.

 

 

El Director del Consell Català de l'Esport, Toni Reig; la diputada d'Esports de la Diputació de Barcelona, Maite Fandos; el comissionat d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona, David Escudé; o el president d'honor de l'ACB, Eduard Portela, han estat algunes de les autoritats presents en aquesta festa que ha aplegat prop de 300 persones i que ha presidit Joan Fa, president de la Fundació del Bàsquet Català així com també de la Federació Catalana de Basquetbol.

L'acte, celebrat a l'Hotel Catalonia Barcelona Plaza, s'ha iniciat amb un emotiu homenatge als impulsors de la Fundació del Bàsquet Català, els senyors Enric Piquet, Josep Maria Alberich, Francesc Mumbrú, Francesc X. de Aysa, Artur Domínguez, Josep Maria Puente i Miquel Sambola, i en el record els senyors Albert Gasulla i Antoni Mas. Tot seguit ha estat el torn de la soprano Ximena Agurto i el tenor Beñat Egiarte, amb Josep Buforn al piano, amb una magnífica actuació lírica musical.

En el decurs de la festa també s'han lliurat els Premis 'Sènior' que reconeixen la fidelitat als seus clubs de jugadores i jugadors d'arreu de Catalunya. Els guardonats d'aquesta primera edició han estat els següents:

Joan Bassa (Bàsquet Sentmenat)
Raúl Carabantes (Bàsquet Roquetes Garraf)
Carlos Cardenas (SA FA Sant Andreu)
Alejandro de Diego (CB Samà Vilanova)
Eduard Esteve (AE Minguella)
Miquel Fradera (AE Minguella)
Menna Manel Jarque (Bàsquet Sentmenat)
Laura López (Bàsquet Lima Horta)
Marta Montori (IPSI)
David Planas (AE Casp)
Irene Puigivila (CB Roda de Ter)
Ramon Roig (CB Bellpuig)
Miquel Sánchez (CB Molins de Rei)
Javier Tejedor (Bàsquet Castelldefels)
Ramon Torres (CB Bellpuig)
Eduard Vallmajó (CB ADEPAF Figueres)

 

La festa ha finalitzat amb la 3a edició dels 'Premis Fundació del Bàsquet Català de Periodisme Esportiu' i el corresponent lliurament de premis als guanyadors d'enguany:

Premsa Escrita:
al periodista especialitzat en basquetbol del diari Regió 7, el Sr. Xavier Prunés

Premsa Digital:
el web especialitzada en basquetbol, Fullbasket

Ràdio:
al periodista de Ràdio Estel, el Sr. Òscar Merino

Televisió:
al periodista de Televisió de Catalunya, el Sr. Víctor Lavagnini