XXV Festa Històrics del Bàsquet Català

XXVa FESTA ''HISTÒRICS DEL BÀSQUET CATALÀ''

 

Divendres 11 de maig tindrà lloc la 25a edició de la Festa "Històrics del Bàsquet Català" organitzada per la Fundació del Bàsquet Català.
 

Com cada any, la Fundació del Bàsquet Català (FBC) organitza la seva tradicional festa social, que enguany arriba a la seva 25a edició, en el decurs de la qual es distingeix com a "Històrics del Bàsquet Català", a persones que han deixat una forta empremta en la història del nostre esport, al llarg d'una continuada trajectòria de servei als seus clubs i al Bàsquet Català.

Durant l'acte, que tindrà lloc el proper divendres 11 de maig a partir de les 20h a l'Hotel Catalonia Barcelona Plaza, es soparà i es parlarà de bàsquet, es retrobaran vells amics i es lliuraran les distincions que el Patronat de la Fundació ha acordat en aquesta ocasió, a les següents persones:

Joan BESORA TORREDEFLOT (CB Navàs)
Maria Teresa BÒRIA MARTÍ (CB Bellpuig)
Joan COSTA PUIG (CB Alella)
Josep M. FUNTANÉ FERRER (CB Sant Hilari)
Josep M. GIRONA ALAIZA (BC Monjos)
Carles LECHA JUNOY (B.I.M.)
Victor MAGRANS JULIÀ (JAC Sants)
Jaume MATEU ZAFORAS (CB Sant Medir)
Maite MOLINER SOLÉ (CB Esparraguera)
Montserrat NADAL GAS (CB L'Hospitalet)
Joan Maria VIDAL VIDAL  (CB Castellet)
Pilar ZARAGOZA CURTO (Cantaires de Tortosa)

L'Hotel Catalonia Barcelona Plaza (Pl. Espanya, 8) serà l'escenari d'aquesta festa que s'iniciarà a les 20h. El preu del tiquet és de 55 euros i la reserva d'aquests es pot fer per transferència bancària, per telèfon (93.396.66.20), per correu electrònic secretaria.fundacio@basquetcatata.cat o bé personalment a la seu de la Fundació del Bàsquet Català (Rambla Guipúscoa, 27 -2a planta-) en horari de 10 a 14h i de 16 a 18:30h.

A fi de facilitar l'organització de l'acte es prega fer la reserva amb la major antelació possible

 

CIRCULAR XXV FESTA HISTÒRICS DEL BÀSQUET CATALÀ