4a edició dels Premis Fundació del Bàsquet Català de Periodisme Esportiu

4a EDICIÓ DELS PREMIS FUNDACIÓ DEL BÀSQUET CATALÀ DE PERIODISME ESPORTIU

 

Luis Mendiola, Ernest Macià, Sonia de Alba i Josep Lluís Garcia Surrallés seran els guardonats d'una edició que tindrà lloc a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona.

 

 

La Fundació del Bàsquet Català (FBC) presenta la quarta edició d'aquest premi, com a reconeixement al món del periodisme esportiu i, més concretament, als que es dediquen a donar llum al bàsquet, català i de formació. El lliurament dels Premis Fundació del Bàsquet Català de Periodisme Esportiu 2018 se celebrarà en un acte privat el proper divendres 21 de setembre a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona.

Instaurats per la Fundació del Bàsquet Català en el seu afany de donar a conèixer i promocionar la seva tasca i objectius, la Fundació ha propiciat i establert aquest premi en diferents categories (premsa escrita, premsa digital, ràdio, televisió i fotografia). Uns premis amb els que vol guardonar els professionals i entitats, la tasca dels quals aporta quelcom més que una simple informació de resultats o cròniques de partits, i que sobresurt pels seus valors, coneixements i formació.

Aquest guardó anual promogut per la Fundació del Bàsquet Català amb el suport de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), l'atorgarà un Jurat composat per membres del Patronat de l'FBC i del Departament de Comunicació de l'FCBQ i de la Fundació, presidit pel Sr. Joan Fa, president de totes dues entitats. El Jurat ha considerat tant persones (periodistes professionals), formats (programes, tertúlies, reportatges, fotografies, articles,…) com mitjans de comunicació per la seva tasca de seguiment i desenvolupament del Bàsquet Català.

Els premis es concedeixen enguany en les categories de premsa escrita, ràdio, televisió i fotoperiodisme; i els guardonats d'aquesta quarta edició són els següents:

· Sr. Luis Mendiola (El Periódico de Catalunya),en categoria Premsa Escrita

· Sr. Ernest Macià (Catalunya Ràdio), en categoria Ràdio

· Sra. Sonia de Alba (Barça TV), en categoria Televisió

· Sr. Josep Lluís Garcia Surrallés, en categoria Fotoperiodisme