Retrobament de la Selecció Catalana de Veteranes

Retrobament de la Selecció Catalana de Veteranes

 

El Club Bàsquet Santa Rosa de Lima Horta va retre homenatge al seu equip de la temporada 98-99 amb un partit davant la Selecció Catalana de Veteranes.

 

La Selecció Catalana de Veteranes va participar, el passat dissabte 6 d'octubre a la tarda, en el partit-homenatge del Lima-Horta Bàsquet al seu primer equip de la temporada 1998-1999.

L'escenari d'aquesta emotiva jornada del club barceloní va ser el Pavelló Virolai de Barcelona, en una jornada que va comptar amb la presència del President de la Federació Catalana de Basquetbol, Joan Fa; i en la que també es va aprofitar per recordar, amb un minut de silenci, la figura de l'ex jugador internacional i ex entrenador, Josep Lluís i Cortés, recentment traspassat.
 

Aquest retrobament de les integrants de Catalunya amb motiu de l'homenatge s'emmarca dins el 20è aniversari de la consecució del Campionat d'Espanya de 1a Divisió i el conseqüent ascens a la Lliga Femenina per part del primer equip del Lima-Horta la temporada 1998-99. El trofeu de campiones i el pertinent ascens de categoria es va assolir a Madrid, a la pista del Magariños (Estudiantes).

El combinat de la Selecció Catalana de Veteranes per aquest partit estava encapçalat per Oriol Villà, Pilar Bilbao, Jordi Escardívol i la Dra. Sílvia Treviño al cos tècnic, i va comptar amb les següents jugadores: Esther Tribaldos, Rosa Pérez, Elsa Donaire, Silvia Ruiz, Eulàlia Vila, Marta Mira, Meritxell Buil, Irene López, Núria Fonts i Deborah Carretero.
 

 

El Lima-Horta Barcelona, per la seva banda, va presentar la següent plantilla: Mar Rovira, Cristina Casado, Marta Buscarons, Rosa Maymi, Meritxell Domènech, Xisca Soler, Carme Farrés, Míriam Soler, Ivet Magdaleno, Imma Bruquetas, Yolanda Navarro, Noelia Parrilla i Anabel Jiménez. Dirigides des de la banqueta per Sergio Carmona i Ramon Campà.

Durant la jornada, el club barceloní també va aprofitar per presentar tots els seus equips per aquesta temporada 2018-19 abans del partit del Sènior Femení de Lliga Femenina 2 davant la Fundación Ardoi de Navarra.