El Bàsquet Català som tots

EL BÀSQUET CATALÀ SOM TOTS

 

El President de la Federació Catalana de Basquetbol i de La Fundació del Bàsquet Català, conjuntament amb la Directora General Corporativa de la Fundació, reben l’Elvis, jugador del SESE Special Spurs

 

El passat dijous dia 11 d’Abril, la ‘Biblioteca Josep Oriola’ de la Fundació del Bàsquet Català va ser l’escenari de la visita de l’Elvis Joel Cabrera Gómez, jugador de bàsquet de diversitat funcional al SESE Special Spurs. El President de l’FCBQ i de la Fundació, Joan Fa, i la Directora General Corporativa de la Fundació, Marisol Colet, van rebre a l’esportista amb qui varen poder xerrar durant una estona sobre la seva situación i els seus objectius de futur. 

                                                                                             Cliqueu a la imatge per veure totes les fotografies

 

L’Elvis, de la mà de la Directora General Corporativa de la Fundació, va ser protagonista d’una petita entrevista i va poder conèixer de primera mà les instal·lacions de l’FCBQ i la Fundació, en un recorregut per tota ‘la casa’. La visita va cloure amb l’entrega, per part del President Joan Fa, d’una samarreta de la Selecció Catalana com a record i reconeixement a l’esforç i dedicació de l’Elvis pel bàsquet.