Estiu de Bàsquet, Estiu de Campus

Adreçats a nois i noies des dels 7 fins als 17 anys, els Campus del Bàsquet Català tindran lloc al juny i juliol en diferents ubicacions i modalitats.

Barcelona Tortosa seran els escenaris dels Campus del Bàsquet Català que es desenvoluparan durant els mesos de juny i juliol de 2019. Adreçats a nois i noies des dels 7 fins als 17 anys, enguany s’ofereixen diferents modalitats de campus esportius i casals de lleure així com les opcions de format diürn o nocturn.

A més a més, els Campus del Bàsquet Català d’aquest estiu de 2019 estrenen format i nou web (campus.basquetcatala.cat), i el Campus de Tortosa comptarà amb les visites de Laia Palau i Pierre Oriola, jugadors catalans de referència i ambaixadors del Bàsquet Català; així com també de l’exjugador, Jaume Comas i actual seleccionador espanyol 3×3 i responsable del Circuit 3×3 FCBQ.

Les inscripcions així com el pagament d’aquests Campus del Bàsquet Català es podran fer online a través del nou web en el que trobareu també tota la informació relativa als diferents campus esportius i casals de lleure que s’ofereixen.