El Casal del Coll, EN PLE RENDIMENT!

Encarem la segona setmana amb més de 60 participants!

Amb una primera setmana de casal superada, malgrat la calor…els nens i nenes participants del Casal de l’escola Mare de Déu del Coll, al barri de Gràcia, van gaudir la setmana passada de diferents jocs d’aigua, de guerres de globus i de bitlles d’aigua.

Els més menuts del casal van anar a l’Aquarium de Barcelona, on van assistir a l’espectacle Mulla’t, el mar t’espera.

Van aprendre moltíssim sobre la importància de preservar el nostre medi marí.

Pel seu costat, els no tant petits del Casal no van deixar d’omplir galledes i galledes d’aigua… fins a remullar a bona part dels companys i monitors del Casal. La sortida a TMB va donar molt de sí: civisme, actuacions i protocols en casos d’emergència… un no parar de consells i bones pràctiques!

Encarem un segon torn amb una seixantena de participants, un equip de monitors i monitores més que il·lusionats i preparats per fer d’aquesta setmana… uns dies per recordar!