Benvinguts al casal del bon pastor!

D’una primera setmana tranquil·la… a un segon torn en rècord de participació!

El Casal de l’escola Bon Pastor va donar el tret de sortida la passada setmana de juny, la qual ens va servir per a tots com uns dies de coneixença i adaptació!!

Els més petits van gaudir del fil conductor dels peixos; res més ideal per a poder portar la calor dels últims dies ja sigui mitjançant jocs, manualitats, estones de piscines i amb l’excursió setmanal a l’Aquàrium de Barcelona.

Durant aquesta jornada, tots els infants van ser participants d’una obra de teatre de consciència i cura del medi aquàtic.

Per al grup de P5 i 1r (mitjans) ha treballat un centre d’interès molt interessant: Els transports.

Durant la setmana van conèixer els diferents mitjans de transport i van tenir l’oportunitat de conèixer el funcionament de l’estació de metro del barri del Bon PastorFins i tot ens van saludar per les pantalles informatives del Metro de Barcelona!

Els grans, des de 2n d’E.P. fins a l’E.S.O., varen fer molts jocs i diferents esports a l’escola. També com cada setmana van agafar les seves bicicletes i patinets i ens van marxar d’excursió a la platja!

La sortida setmanal també va ser a TMB; vàrem tenir l’oportunitat de conèixer els protocols d’actuació i la seguretat dels transport públic, aspectes fonamentals de seguretat i de civisme, etc. 

Iniciem la segona setmana amb noves incorporacions tant en l’àmbit tècnic com de participació.

Benvingudes i benvinguts tots!

No ens perdeu la pista, ben aviat tindreu notícies nostres!!!