jornada de 3×3 a càrrec d’en jaume comas

Un clínic i l’inici del 3×3 van tenir lloc el dimecres, amb la visita del seleccionador

A càrrec del Responsable del Circuit Català 3×3 i alhora seleccionador espanyol, en Jaume Comas, els 75 participants del Campus de Tortosa 1 van iniciar dimecres la competició de 3×3.

Iniciant la jornada amb una sessió d’entrenament, va arribar el mestre i va impartir una lliçó de reglament, introduïnt la nova modalitat olímpica als jugadors i jugadores que escoltaven i participaven dels diferents exercicis proposats.

Realitzada la inscripció mitjançant una butlleta d’inscripció el dia anterior i amb la normativa clara i entesa, s’iniciava la competició, la qual s’allargarà uns dies fins al final del torn. Música, ritme i bàsquet van fer de la jornada d’ahir un dia diferent ple de competitivitat i bon humor.

Esperem veure-us aviat en qualsevol de les seus del Circuit Català! Trobareu tota la informació al web: https://3×3.basquetcatala.cat/