Finalitzada la segona setmana a Bon Pastor!

Bon Pastor creix setmana a setmana!!

Divendres va finalitzar el segon torn del casal d’estiu de l’ESCOLA BON PASTOR, una setmana més on s’ha ampliat la família del casal tant a participació com a personal.

Els més petits i els mitjans (p3-1r) dijous van fer una de les sortides més esperades MARINELAND on vam poder gaudir d’un espectacle de dofins i durant molta estona ser ells mateixos els peixos a l’aigua, diversió assegurada! Ho vam donar tot, la prova final va ser que tots vam quedar adormits al bus de tornada!!
Han acabat la setmana fent tallers de lloros i manualitats marines!

Aquesta setmana han començat anar diferents grups desde P3 fins a 5è a la biblioteca del Barri on han pogut gaudir d’una estona de llibres i activitats lúdiques!

Els grans, dimarts van poder gaudir del HUMOR AMARILLO i passar el dia en remull, però aquest grup no és cansa fàcilment i a part de la sortida setmanal van gaudir d’un matí a la platja anant amb bicicleta per arribar directes i a l’aigua. Per acabar la setmana han realitzat diferents tallers de cuina, sortirà d’aquí el pròxim participant de Mastercheff??

Us deixem un recull de fotos que parlen per si soles, no us perdeu les pròximes novetats!