TORTOSA 2 JA JUGA!

Des de dissabte, Tortosa 2 va tornar a engegar amb més d’un centenar de participants!

El passat dissabte 6 de juliol es va donar per tancat el primer torn del Campus de Tortosa entre abraçades, riures, alegria i alguna llàgrima. Els participants del primer torn es van acomiadar del Campus i es van emplaçar a veure’s el proper estiu, donant pas a l’inici d’un segon torn amb un total de 140 participants.

Des de l’inici i fins ara, el ritme ha estat un no parar.

Tot i l’amenaça de la pluja -la qual anem esquivant-, l’equip d’aquest Campus de Tortosa 2 segueix el plantejament inicial programat: diumenge d’entrenaments, dilluns de 3×3 i dimarts de visita.

Es configuraven els equips a l’inici del Campus gràcies als entrenaments de nivell, no sense oblidar uns autèntics concursos musicals coneguts com a Furor i que teniu disponibles a l’Instagram (@fundaciodelbasquetcatala)

Dilluns arribava en Jaume Comas, ex-jugador ACB, seleccionador espanyol 3×3 i Responsable del Circuit Català de 3×3 organitzat per l’FCBQ.

Amb ell, un clínic dirigit a primera hora als més joves del Campus per posteriorment donar pas als Cadets i Júniors.

Una explicació del Reglament Oficial FIBA 3×3 va ser bàsica per entendre els conceptes i exercicis que, més tard, els jugadors i jugadores van realitzar a càrrec del seleccionador.

A la tarda, en Jaume donava el tret de sortida al 3×3, competició que s’allargarà durant tota la setmana -en horari nocturn- i que finalitzarà divendres tarda… quan us donarem a conèixer els guanyadors/es.

Dimarts… La visita ha estat insuperable.

En Pierre Oriola arribava sobre les 11 del matí al pavelló del Temple per interactuar -personal i esportivament- amb els 140 participants del Campus.

Preguntes, curiositats, fotografies i signatures… però sobretot molt de bàsquet.

El jugador del FC Barcelona s’ha atrevit amb una competició per equips des de la línia de 6,75. Els resultats, us els explicaran a casa.

I com que sovint més valen imatges que paraules… Aquí us en deixem un breu resum!