Vallcarca Nord supera l’equador del Casal!

Tercera setmana carregada participants i activitats diferents i especials

Passat l’equador del casal, tenim un munt de coses per explicar-vos sobre el que hem fet aquesta setmana!

Començant pels petits, la setmana la dedicàvem al món de l’esport i per això hem estat treballant diferents competicions. Hem fet medalles, torxes olímpiques, hem pintat banderes dels diferents països que participen a les Olimpíades i hem fet gimcanes on hem acabat força pintats!

La sortida es va anu·llar per previsió de pluja, però a canvi vàrem gaudir d’uns inflables super xulos a l’escola i vam estar tot el matí saltant i baixant pels tobogans.  

Pel que fa als grans, hem anat a la platja, hem fet gimcanes per la Creueta del Coll i per Ciutadella i dimarts vam anar a Green Indoor Park.

Quan ens ha tocat quedar-nos a l’escola, hem seguit fent competicions de ball (ja quasi podem presentar-nos a Fama, a bailar!), hem provat esports nous i hem fet més dinàmiques i jocs. Això si, els jocs d’aigua que no faltin! 

Setmana especial a més, pels nens de la E.S.O, ja que dijous van tenir la seva pernocta…i quina pernocta!

Per començar, els monis ens van sorprendre només arribar amb galledes d’aigua i tot de pintures que ens van caure a sobre -això si, ens vam venjar i els vam deixar igual de bruts!-.

Després vam fer una gimcana guarra, proves amb ous, farina, globus d’aigua i pintura, Nutella…ja us podeu imaginar el resultat final, oi?

Després de la dutxa vam pujar a sopar pizzes, i quan vam acabar, va començar el joc nocturn: FUROR!

Quatre equips que havien de trobar cançons amb diferents paraules, reptes de ball i més! Per acabar la nit, una estona de “disco” i a dormir. Aquest matí ens esperava una bona xocolatada amb melindros. Com us podreu imaginar, aquesta tarda arribarem força cansats a casa!

Ens veiem dilluns amb més activitats, més jocs i més Casal!