Lliurament dels Premis Fundació del Bàsquet Català de Periodisme Esportiu 2021

LLIURAMENT DELS PREMIS FUNDACIÓ DEL BÀSQUET CATALÀ DE PERIODISME ESPORTIU

 

Robert Álvarez, Sergi Amat, Eduard Omedes i Xavier Saisó, guardonats en la 6a edició dels Premis Fundació del Bàsquet Català de Periodisme Esportiu.

 

 

Aquest dilluns 29 de novembre, l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona ha estat l’escenari del lliurament dels Premis Fundació del Bàsquet Català de Periodisme Esportiu 2021 com a reconeixement al món del periodisme esportiu i, més concretament, als que es dediquen a donar llum al bàsquet, català i de formació. Instaurats per la Fundació del Bàsquet Català (FBC) en el seu afany de donar a conèixer i promocionar la seva tasca i objectius, la Fundació ha propiciat i establert aquest premi en diferents categories (premsa escrita, premsa digital, ràdio, televisió i fotografia).

Uns premis amb els que vol guardonar els professionals i entitats, la tasca dels quals aporta quelcom més que una simple informació de resultats o cròniques de partits, i que sobresurt pels seus valors, coneixements i formació. En aquesta 6a edició, els premis s’han concedit en les categories de premsa escrita, televisió, fotoperiodisme i ràdio; i els guardonats han estat:

· Sr. Robert Álvarez (El País), en categoria Premsa Escrita

· Sr. Sergi Amat (TAC12 TV), en categoria Televisió

· Sr. Eduard Omedesen categoria Fotoperiodisme

· Sr. Xavier Saisó (SER)en categoria Ràdio

Aquests guardons anuals promoguts per la Fundació del Bàsquet Català amb el suport de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), els han atorgat un Jurat composat per membres del Patronat de l’FBC i del Departament de Comunicació de l’FCBQ i de la Fundació, presidit pel Sr. Ferran Aril, president de l’FBC. El Jurat ha considerat tant persones (periodistes professionals), formats (programes, tertúlies, reportatges, fotografies, articles,…) com mitjans de comunicació per la seva tasca de seguiment i desenvolupament del Bàsquet Català.
 

 

Fes clic AQUI per veure tota la galeria d’imatges.

 

p>