100è aniversari Enriqueta Olivart, pionera del Bàsquet Català

100è ANIVERSARI ENRIQUETA OLIVART, PIONERA DEL BÀSQUET CATALÀ

 

El passat dimarts 10 de març és va celebrar el 100è aniversari de la Sra. Enriqueta Olivart, pionera del Bàsquet Català.

 

Dilluns 9 de Març van fer un vermut a les 11:00h del matí per inaugurar una miniexposició de fotografies al centre Geriàtric Gure-Etxea. Part de les fotos que hi havien exposades pertanyen a l'arxiu històric de la Fundació del Bàsquet Català. Dimarts 10 de Març, dia del seu aniversari, a les 16 van fer un berenar on van assistir el Sr. Lluís Puyalto, encarregat del centre d'estudis i el Sr. Enric Prats, Vicepresident d'Afers Culturals i Secretari. 

El Sr. Enric Prats va fer entrega d'una placa a la Sra. Enriqueta Olicart, pionera del Bàsquet Català en el seu 100è aniversari, van celebrar-ho amb un pastís i van poder gaudir d'un gran dia.