* S‘apropa l’estiu, tornen els campus *

Aquest estiu tornen els Campus del Bàsquet Català per a nois i noies des dels 7 fins als 17 anys i amb la presència confirmada de Núria Martínez i Jordi Trias.

Barcelona i Tortosa es preparen per a rebre a tots els participants que vulguin viure un estiu molt especial envoltats de bàsquet i diversió; així com a dos convidats especials que ja han confirmat la seva assistència com els jugadors Núria Martínez o Jordi Trias.

Adreçats a nois i noies des dels 7 fins als 17 anys els Campus del Bàsquet Català organitzats per la Fundació del Bàsquet Català (FBC) i la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) no s’aturen. Enguany s’oferiran diferents modalitats de campus esportius i casals de lleure amb format pernoctació com el Campus de Tortosa i diürns com els Campus de Barcelona o Casals d’Estiu.

Després de la paralització general davant la pandèmia de la COVID-19, volem que els nois i les noies puguin gaudir d’un estiu com es mereixen, que s’ho passin bé, que corrin i que facin rodar molt la pilota! Tot això, seguint les corresponents mesures establertes per realitzar les activitats esportives d’estiu per a menors de 18 anys en les condicions de seguretat i prevenció necessàries en el context d’excepcionalitat derivat de la pandèmia per coronavirus.

Fundació com Federació seguiran posant especial atenció a l’evolució de l’actual situació sanitària, i qualsevol mesura al respecte com recomanacions de les autoritats competents, serà comunicada immediatament.