Els nois i noies han gaudit de la primera setmana de casal, amics i estiu

Les dificultats i la situació actual, no han pogut aturar el Casal d’estiu de Vallcarca Nord!

Primer dia amb moltes novetats a l’entrada i sortides del centre, a les activitats, al menjador… però amb més ganes que mai de gaudir del casal!
Els més petits han descobert el laboratori de Vallcarca Nord on hem de mantenir les distàncies i tenir cura del contacte amb material i companys. Allà els científics els han ensenyat a realitzar experiments i per sort… no s’ha cremat res!
Durant el dia, han fet un munt d’activitats a les instal·lacions on s’ho han passat d’allò més bé, aprofitant tot el temps perdut durant el confinament. A més, també han sortit a fer activitats fora de l’escola. Els parcs propers de l’escola Pare Poveda han estat els millors per poder descarregar tota l’energia. Sempre amb les seves SUPERMASCARETES!
Al casal ESPORTIU no hi ha manera d’aturar-los, tant dins com a fora de l’escola. Han pogut fer jocs, dinàmiques, esports i GIMCANES! Aquestes s’han convertit en l’especialitat amb la gran diversió de petits i grans i la millor manera d’ajudar-se entre ells mantenint les distàncies.
Els jocs d’aigua sempre els han fascinat i aquest any, amb la calor que fa… no volen que s’acabi mai. Esperem que en breus, la mànega es pugui convertir en una piscina!
Us esperem la setmana vinent amb moltes més activitats i ganes de divertir-vos!
1, 2, 3… VALLCARCA NORD!