Tret de sortida al Casal de Bon Pastor, i amb quina energia!

Un casal diferent però amb les mateixes ganes de cada any i moltes activitats noves.

El Casal de BON PASTOR va donar tret de sortir a la primera setmana de Casal d’aquest estiu 2020, tots i totes després de tant de temps teníem moltes ganes de retrobar-nos i poder gaudir junts d’aquest estiu tan especial!!

Aquest any ens ha tocat adaptar-nos a les mesures de la Covid-19 on els monitors/es són molt pesats en que s’ha de rentar moltes vegades les Mans i que quan sigui necessari portar Mascareta.

Però tot i això, no a impedit gaudir d’una setmana plena d’emocions els més petits treballaran l’eix aquest any dels ANIMALS aprofitant que quan nosaltres, estaven a casa ells van poder sortir a llocs que normalment estan plens de gent i que per tant s’ha de cuidar i respectar els animals sempre.

Els grans van venir amb molta energia i moltes ganes de no parar, de compartir i de riure amb els companys/es del grup. Durant la setmana van jugar a diferents parcs i espais del barri, fent jocs d’aigua al pati de l’escola per refrescar-se i anar a dinar ven fresquets. El grup de més veterans, l’ESO, va organitzar la sortida a la platja que feia tant de temps que no trepitjaven. Tots els grans van finalitzar la setmana amb una gimcana cooperativa superant diferents proves i fent cohesió de grup!

Iniciem la segona setmana amb noves incorporacions tant en l’àmbit tècnic com a participants, donem la benvinguda a tots/es i en breus tindreus noticies nostres!