Comencem l’estiu amb moltes ganes i il·lusió, sense oblidar les mesures de prevenció i seguretat que hem de seguir aquest any excepcional.

Els més petits ens hem convertit en exploradors. S’han escapat uns animals del zoo i hem sigut els encarregats de trobar on eren. Hem buscat per tot arreu, escola, barri…fins hi tot hem passat un matí sencer als Jardins Mestre Balcells jugant i investigant. A més ens hem convertit en uns artistes i no hem parat de participar en gimcanes, jocs, manualitats, tallers…quina passada!

 

Els més grans del casal hem començat amb la mateixa energia, amb moltíssimes ganes de retrobar-nos amb els amics de l’estiu passat. Com no podia ser d’un altre forma no em parat quiets en tot el dia, esports i activitats molt divertides que no deixaven indiferent a ningú, inclús he manat a passar al matí al Parc Güell on hem fet una gimcana de lo més original! 

Un cop finalitzada la setmana, ja tenim ganes de que arribi el pròxim dilluns.