En Jordi Trias va venir aquest dimecres a conèixer als nostres jugadors i jugadores

Competició de rècords durant tot el matí, on el Jordi se n’ha fet amb algún d’aquests

Aquest dimecres 7 de juliol, al voltant de les 10:30h, en Jordi ha arribat a Tortosa en un dia òptim de temperatura, perquè també volia ser partícep del matí de rècords i veure-se-les amb els jugadors i jugadores del Tortosa 2.

Així doncs, després d’explicar les 8 estacions relacionades amb diferents conceptes del bàsquet, cada participant podia triar on jugava i provar-les totes, o bé centrar-se en alguna per batre el rècord.

En Jordi ha volgut provar-les totes, i l’hem vist tant en domini de bot, en cistelles de sota l’aro (la seva especialitat i on evidentment s’ha endut el rècord), s’ha ajuntat amb un equip de noies per fer tir per posicions i també s’ha endut el rècord de passades contra la paret en 45″, quedant-se a una només del rècord que encara té la Laia Palau, en 65 passades.

Alguns jugadors/es han aprofitat per fer-li preguntes d’aspectes tècnics on després podrien aplicar-ho a pista. En Jordi ha estat molt pendent de tots ells i els ha deixat encandilats.

Després, en Jordi ens ha explicat la seva experiència, el camí dur que ha seguit per arribar on ha arribat, el que ha aconseguit dins i fora de pista i les espinetes amb les que s’ha quedat pel camí. Ha donat consells molt positius per tots els nostres nois i noies, deixant clar que l’esforç és la base de tot per arribar on vulguis.

Els nois i noies han volgut aprofundir en diferents aspectes fent preguntes (molt i molt bones!) les quals en Jordi ha contestat de forma molt transparent.

Per finalitzar el matí i abans d’anar a dinar, en Jordi ha signat autògrafs a tots els jugadors i s’ha fet fotografies amb ells.

Ens ha fet passar un matí increïble i hem après molt d’ell, com a jugador i persona.

Gràcies Jordi, ens veiem la setmana vinent!