En Jordi ha sorprès a tots els nois i noies del segon torn de Sant Ignasi

Quina il·lusió ens ha fet veure al Jordi i poder compartir moments durant tot el matí de dijous.

En aquest segon torn, on hem sigut un total de 80 nens i nenes, hem viscut cinc dies molt intensos… Entrenaments, competicions, piscina i una visita molt especial.

En els entrenaments d’aquesta setmana hem treballat el domini de la pilota i el bot com a eixos principals. També s’ha incidit en els canvis de mà, els dobles canvis i el revers. Aspectes importants que fan que el bot estigui més treballat i serveixi als jugadors i jugadores a perfeccionar el seu joc individual.

Un cop acabats els entrenaments, els participants han tingut la seva estona de piscina com cada dia. És una estona de relax i per poder carregar piles per afrontar la tarda de competicions individuals i per equips.

Pel que fa al fil conductor del Campus, dins del mateix grup de convivència uns jugadors/es formen part del TEAM JORDI TRIAS i uns altres del TEAM NÚRIA MARTINEZ. Durant tota la setmana realitzen diferents competicions on poden guanyar punts pel seu equip.

A més a més, realitzem la tarda de competicions de l’All-star, on competeixen un equip contra l’altre en competicions com un KO per equips, encistellar des del mig del camp i 2 contra 2. Cada setmana tenim un equip guanyador, qui serà aquesta setmana el Team Jordi o Team Núria?… Avui ho sabrem!!

I per acabar, aquesta setmana hem tingut la visita de l’exjugador del Barça Jordi Trias. Ha passat el matí amb els jugadors i jugadores on l’han pogut conèixer i fer-li preguntes i saber una mica d’ell i de la seva carrera com a professional. També ha jugat una estona amb ells i els hi ha signat la samarreta. Els jugadors/es han al·lucinat amb ell… És que és molt alt!

Fins aquí el segon torn, això no ha fet més que començar i encara ens queden molts entrenaments, competicions i alguna sorpresa més… Seguim!