Les llàgrimes de l’última nit que reflexen la gran família que es forma estiu rere estiu

La Núria Martínez va fer gaudir als nostres jugadors/es i entrenadors/es durant la tarda de divendres, moments previs al que sería la nit més màgica de Tortosa.

Dia molt especial per tots i totes al Campus de Tortosa 2. La visita de la Núria Martinez va donar el tret d’inici a una tarda/nit on les emocions i els sentiments no es van poder reprimir. L’internacional catalana va arribar als volts de les 17:00h coincidint amb les finals de 3×3, especialitat de la Núria.

Després de veure una gran final de grans, la tarda va proseguir amb un partit d’AllStars jugadors/es VS els entrenadors/es on la Núria va fer d’entrenadora de luxe dels nois/es. Una vegada acabat el gran espectacle que es va veure, va arribar el torn de les preguntes on la Núria va poder fer les delícies dels més petits tot responent a totes les preguntes que va rebre. Sempre molt propera amb qui se li acostava, va donar molts bons consells que de ben segur els nostres joves mai oblidaran.

Per la nit va arribar el moment que molts dels nois/es esperaven amb més ganes, la graduació dels nostres veteranos, nois i noies que acaben la seva etapa al Campus de Tortosa per un tema d’edat. Les emocions van començar a multiplicar-se i les primeres llàgrimes ja es començaven a veure en els rostres. Després d’un petit pica pica i la posterior música i torn d’una ben guanyada festa, va arribar el punt àlgid del Campus. El moment on la màgia de Tortosa es manifesta. Les llàgrimes van tornar a brotar dels ulls dels veteranos al saber que seria la seva última nit i com d’un efecte dominó, un a un, una a una, l’emoció desbordada no es va poder contenir més i un mar de llàgrimes d’acomiadament, d’alegria, de pors i d’incerteses es va apoderar de l’ambient.

Entrenadors veterans que han vist créixer als nois/es des de ben petits, tampoc es van poder  escapar de la màgia del moment i van caure rendits a les llàgrimes  col·lectives.  Moments com els que es van viure ahir a la nit, després de tot el que s’ha passat amb un confinament de per mig, fa que se’t posi la pell de gallina al veure les reaccions dels nois/es. Tots i cada un d’ells/es van entendre perquè la màgia de Tortosa es tant real.

Com diria en Lluis Llach: Que tinguem sort, que trobarem tot el que ens va mancar ahir…

1,2,3 Tortosa #Tortosatemagia