Els petits exploradors pel parc… i els grans aventurers a la platja!

Una segona setmana que ens deixa amb ganes de més!

Segona setmana de casal a Nou Patufet i seguim amb la mateixa actitud positiva que l’anterior. Desprès d’una primera setmana amb multitud d’activitats, aquesta setmana no s’ha quedat curta.

Els més petits no hem parat de fer activitats, manualitats i tallers i jocs d’aigua, el moment més divertit i refrescant del dia. Com a bons exploradors que som hem anat als Jardins Caterina Albert on les nostres monitores ens han preparat diferents activitats i gincames divertidíssimes.

 Els grans com sempre hem seguit amb una dinàmica d’esport, activitats i manualitats innovadores que ens deixaven amb la boca oberta. Per altre banda aquesta setmana ha tornat una de les sortides estrella del casal, LA PLATJA. El dijous vàrem passar el dia a la platja complint i respectant en tot moment les mesures de prevenció i seguretat alhora que ens divertíem amb activitats a la sorra i superant la calor amb jocs a l’aigua.

Una setmana que de ben segur no oblidarem i ens fa esperar amb més ganes la següent.