En Jordi Trias ens torna a visitar… i ja li està agradant això de batre rècords!

Un dimecres més, en Jordi vol ser partícep del nostre Campus a Tortosa i deixar-se conèixer a fons pels nostres jugadors i jugadores.

Aquest dimecres va tornar la màgia d’en Jordi a les pistes del seminari de Tortosa.

Per començar, a les pistes exteriors, es van posar en marxa un munt de proves on es buscava batre els rècords. Els nostres nois i noies no ho van posar gens fàcil i la demostració és que en Jordi només va ser capaç de batre el rècord de cistelles ficades de manera neta, és a dir, sense tocar aro. A favor d’en Jordi, val a dir que va estar col·laborant com si d’un entrenador es tractés i fent de passador en moltes estacions. Tenía clar que les estrelles són els jugadors/es.

Una vegada feta les fotos d’equip amb el nostre convidat, la sessió va continuar a les pistes interiors buscant l’ombra. Era el torn de les preguntes i els nois/es van demostrar que a part de ser molts bons jugadors, també tenen fusta de periodistes. Les preguntes es van anar succeint i en Jordi va contestar a tot, inclòs alguna pregunta un pél punyent que no va voler evitar respondre. 

Per acabar de rematar-ho, en Jordi va acabar signant samarretes, bambes, botellins i tota mena de superfícies per tal que els participants s’enduguessin un record físic d’ell.

Moltes gràcies Jordi per la teva dedicació als nois/es i per demostrar el teu carisma. Segur que no ho oblidaran mai. 

1, 2, 3 TORTOSA.  #Tortosatemagia