Èxit en la penúltima setmana del Campus

Aquesta setmana hem sigut un total de 90 participants entre entrenadors/es  i jugadors/es, on hem dividit els grups en funció de l’edat, i sempre respectant els grups de convivència. Però això no ens ha pas frenat per tal de gaudir 100% del dia a dia amb els companys i companyes.

Els entrenaments han anat encarats cap a aspectes relacionats amb el treball defensiu del 1×1, la posició defensiva i les línies de passada. Com a objectius específics els entrenadors s’han centrat en la posició de peus i mans, les lectures de les avantatges en funció de la defensa i la col·locació en el camp.

No ens podem oblidar de l’estona diària de piscina i relax que els participants agraeixen tant amb aquesta calor. També és un moment d’esbarjo per jugar amb els entrenadors, els companys i les companyes. Com ens agrada la piscina!!

Després de dinar, arriben les competicions que tenen un pes molt important dins de la dinàmica general de Campus. Tenim una competició general on cada grup de convivència es divideix en dos equips que per nom tenen els dos convidats especials durant les cinc setmanes del Campus, la Núria Martínez i el Jordi Trias.

Els participants disputen una competició diària, durant el segon entrenaments del matí, que puntua pel seu equip. Les competicions són el KO, triples, Goldenminut i Canasta del Millón. A més a més, el dijous a la tarda es realitza la tarda de competicions especial de l’ALL-STAR. Amb un total de 6 competicions, on cada equip escull els representants per participar en funció de la competició que toqui disputar. Amb la intenció que al final de cada setmana, hi hagi un equip guanyador.

Per acabar la setmana hem rebut la visita d’una de les imatges del campus, la NÚRIA MARTÍNEZ. Ens ha explicat el seu recorregut nacional i internacional com a jugadora professional de bàsquet. També els nois i noies han pogut saber més d’ella i fer-li preguntes o resoldre dubtes. Després, hem fet un 5×5 on la Núria ha fet d’entrenadora dels dos equips, aconsellant, indicant i sobretot gaudint dels jugadors i jugadores i del bàsquet.

Els jugadors/es estaven encantats… Gràcies per venir NÚRIA!

Fins aquí el quart torn, només ens queda una setmana però la viurem al màxim. Ens queden molts entrenaments, competicions i alguna sorpresa més… Seguim!