El Casal de Nou Patufet tanca les portes després de 5 setmanes de retrobaments, esports, gimcanes i diversió

Desprès de 5 setmanes de jocs, tallers, gimcanes, esport i manualitats, arribem al final del casa d’estiu 2020 a Nou Patufet. 

Els més petits tot i que portar 5 setmanes de casal, seguim amb les piles carregades a tope. Hem finalitzat les nostres investigacions d’exploradors torbant tots els animals que s’havien escapat del zoo i ens hem convertit en experts de la sal. Hem aconseguir que la sal canvií de color, quina passada!! 

Els més grans del casal, com no podia ser d’un altre manera, no hem parat de fer activitats divertidíssimes. Aquesta setmana hem aprofitat el grup reduït per utilitzar tots els espais de l’escola, quina bogeria! 

Després de més d’un mes de casal de retrobaments, noves amistats i moltes emocions, diem adeu a un casal diferent i peculiar, però que guardarem sempre en el nostre record per els bons moments que ens ha fet viure i sentir.  

Una abraçada a tots i totes, ens veiem al setembre!