El Campus Sant Ignasi tanca les portes a un estiu molt diferent, però hem pogut fer rodar la pilota i passar-ho genial!

Quan ens plantejàvem planificar el campus uns mesos enrere, ens ho vam prendre com un repte. Un repte ambiciós i molt necessari per tothom, tant participants com entrenadors. No sabíem que o que no podríem fer, però teníem molt clar que faríem tot el que fos necessàri per fer-ho possible. I després de tot, tanquem les portes del Campus de Bàsquet de Sant Ignasi 2020!

Aquesta última setmana, amb un total de 50 nens i nenes hem basat el treball dels entrenaments en el Tir. S’ha treballat la majoria dels aspectes relacions amb la col·locació de peus, mecànica de tir, bombeig de la pilota i parada i tir per tal que els jugadors/es millorin aspectes relacionats amb el seu llançament a cistella.

Per tal de combatre la calor d’aquesta setmana, tots els grups han passat per la piscina per tal de relaxar-se i carregar piles per afrontar amb ganes les tardes de competicions.

La dinàmica del dia a dia ha sigut plantejar els 5 dies com si forméssim part d’un All-Star on, dins de cada grup de convivència, es confeccionen 2 equips on alguns membres formen part del Team Núria Martínez i la resta del Team Jordi Trias. A cada segon entrenament, es realitzen unes competicions que cada jugador pot aconseguir punts pel seu equip. A més a més, la tarda del dijous la dediquem per fer les competicions especials de l’ALL-STAR. Amb un total de 6 competicions, on cada equip escull els representants per participar en funció de la competició que toqui disputar. Amb la intenció que al final de cada setmana, hi hagi un equip guanyador.

Han sigut unes setmanes molt intenses on hem viscut moltes experiències i els participants s’han sentit part del campus. No sabíem com aniria tot, però el que teníem clar és que tant entrenadors com infants teníem moltes ganes i il·lusió de tirar el Campus endavant, i així ha sigut.

Volem agrair la confiança dipositada en l’organització i l’equip d’entrenadors/es des del primer moment i desitgem que el pròxim estiu puguem gaudir del Campus en les millors condicions. Esperem tornar-vos a veure molt aviat.

MOLT BON ESTIU I FINS L’ANY QUE VE!

1,2,3… SANT IGNASI