Així es va viure la primera setmana de Tortosa

 Tot el que ha passat o ha viscut “Tortosa” sap el que significa per a cadascun de les persones que hem viscut l’experiència del campus. 

Una vegada acabada la setmana més intensa de l’any, havent dormit les hores necessàries i suficients, seguim amb el mateix sentiment que crec que mantindrem fins que puguem tornar a trepitjar el seminari: amor i enyoro. 

És difícil d’explicar a aquelles persones que mai han ho han pogut viure, però entendre-ho ja és impossible. 

Tortosa és màgic. Les seves pistes on hem fet des de Jocs per conèixer-nos al principi, entrenaments per seguir creixent en el món del bàsquet, competicions de 5vs5 i 3vs3 com si fossin finals de la Eurolliga, menjador on a més de recuperar-nos i agafar forces hem viscut moments genials gaudint tots junts picant les taules i cantant; piscina on ens hem refrescat i ho hem passat pipa amb competicions i reptes; habitacions on hem tingut cadascun la nostra família durant una setmaneta posant en comú anècdotes i coses del campus, i la nostra SWEET HOME, on hem viscut gimcanes i la gran festa on vam posar fi a aquesta meravellosa setmana, qui diria que en aquesta pista fa 7 dies jugàvem KAOS amb gent que al acabar la setmana estaríem abraçant i plorant de felicitat per haver pogut conèixer-los… 

Tortosa ens ensenya que durant una setmana podem aïllar-nos completa i absolutament del món que hi ha fora de les parets del seu recinte. Que durant 7 dies no hi ha res més important que el bàsquet, la gent amb la qual convius i el gaudir dia rere dia de tot això. Vivim en un paradís idíl·lic en el qual ens agradaria estar sempre i que, arribat el moment, esclafim a plorar quan de sobte sortim d’ell. Plorem perquè sentim, sabem i valorem el que hem viscut, perquè som conscients que cal esperar un any sencer per a tornar a tenir-lo, i sobretot, plorem perquè hem estat feliços i sempre ho serem en recordar-ho. 

Hem vingut com a nens i nenes i hem sortit com a monitors enamorats de Tortosa. Diversió, gaudir junts, sentir prop teu a persones que fins arribar ni coneixies, viure la passió del basquet com l’eina que ens engloba a tots; això és el Campus de Tortosa; aquella eina que ens porta al món màgic del que us parlem… 

Un paradís increïble, el nostre país de “Nunca Jamás”…. 

Gràcies Tortosa, estic i seguiré enamorat de la teva màgia 

#LoQuieresLoTienes