CONEIX L’EQUIP D’ENTRENADORS/ES DEL CAMPUS SANT IGNASI!

DATES

1r torn – PLACES EXHAURIDES
Del 27 de juny al 1 de juliol de 2022

2n torn – PLACES EXHAURIDES
Del 4 al 8 de juliol del 2022

3r torn – PLACES EXHAURIDES
Del 11 al 15 de juliol del 2022

4t torn 
Del 18 al 22 de juliol del 2022

5è torn
Del 25 al 29 de juliol del 2022

HORARI – de 9h a 17h

ACOLLIDA – de 8h a 9h

Si vols sol·licitar llista d’espera pels torns on les places estan exhaurides, envia un correu a coordinacio.fundacio@basquetcatala.cat amb les dades de l’infant i mare/pare/tutor.

A QUI VA DIRIGIT?

A jugadors i jugadores de categoria ESCOLETA  (Nascuts el 2015) fins a categoria CADET (Nascuts el 2006), que vulguin millorar el seu nivell tècnic i tàctic.

Es tracta d’un campus destinat a jugadors i jugadores que s’inicien en l’esport del bàsquet o que volen perfeccionar determinats aspectes del seu joc.

Es combinaran entrenaments i competicions atractives per a tots els participants, així com estones lúdiques i de piscina per combatre el calor de l’estiu!

LOCALITZACIÓ

PREUS

DESCOMPTES A PARTIR DE LA 2A SETMANA

1 setmana                165 €


2 setmanes              317 €


3 setmanes              473 €


4 setmanes               627 €


5 setmanes               776 €

DESCOMPTES PER A GERMANS

2 setmanes             297 €


3 setmanes             446 € 


4 setmanes             594 €


5 setmanes             743 €

Preu acollida: 12€ / setmana

QUÈ S’INCLOU?

 • Sessions d’entrenament tècnics i tàctics
  .
 • Tècnics i entrenadors titulats
  .
 • Roba i equipament esportiu
  .
 • Piscina amb socorrista
  .
 • Dinar
  .
 • Mutualitat esportiva
  .
 • Visita de jugadors/es professionals

QUI ENS VISITARÀ?

SÍLVIA DOMÍNGUEZ

Jugadora del Perfumerias Avenida

Torn 1 + Torn 2

PAU RIBAS

Jugador del Joventut de Badalona

Torn 3

LAIA PALAU

Jugadora del Spar Uni Girona

Torn 4

INSTAL·LACIONS

PREGUNTES FREQÜENTS

Caldrà fer el tràmit online de la inscripció, a través del link que trobareu adalt del web a l’apartat INSCRIU-TE.

L’horari del Campus és de 9:00h a 17:00h. Durant el matí es duen a terme dues franges d’entrenament en què es tractaran aspectes tècnics. Hi haurà un descans de 20-30 miuts sobre les 11h-11:15h del matí.
En finalitzar el segon torn d’entrenament, hi ha una estona de piscina per a cada grup. Es dinarà sobre les 14 i, després de descansar una estona, començaran les competicions en horari de tarda.
En plegar, serà el torn de recollir i anar a la dutxa! La sortida es realitzarà a les 17h.

En general, faran totes les activitats junts. L’únic moment en què podran veure’s dividits seria en el supòsit què el grup d’entrenament de la seva edat sigui molt nombrós i es subdivideixi en grups específics de treball durant el torn de matí.

El primer dilluns de cada setmana, s’assignarà a cada participant un grup al qual pertanyerà durant tot el torn en què es troba inscrit.

El grup vindrà definit per l’edat dels participants i, en el supòsit d’un grup molt nombrós, el mateix grup d’edat es subdividirà -només- dins la pista de bàsquet. La resta d’activitats -piscina, dinar, competicions, etc.- es realitzaran de manera conjunta.

No. Acostumem a comptar aproximadament amb un 50% dels participants que són de la pròpia escola i d’un 50% que venen de diferents escoles, centres i clubs de bàsquet d’arreu, especialment de Barcelona.

El Campus Sant Ignasi – FBC es troba obert a tothom i va dirigit a tothom qui vol iniciar-se o millorar en el seu joc, tant individual com col·lectiu.

Si el vostre fill/a no ha jugat mai a bàsquet, caldrà que ens ho indiqueu a les observacions del formulari d’inscripció.
S’adaptaran les activitats i exercicis al nivell dels participants i es treballarà de manera inclusiva i formativa per a que el nen/a es trobi còmode aprenent a jugar.

Tant l’entrada del carrer Carrasco i Formiguera 32 com l’accés del carrer General Vives 34 estaran oberts per a l’entrada i per a la sortida del Campus.

No obstant, el punt d’arribada i de sortida del Campus serà a l’interior del pavelló de bàsquet, el qual es troba més a prop de l’entrada del carrer General Vives 34 -recomanat-.

Els participants del Campus caldrà que portin:

 • Roba esportiva -ja posada de casa-
 • La samarreta del Campus -la qual s’entregarà el primer dia en què assisteixin-
 • Calçat esportiu
 • Banyador
 • Xancletes
 • Casquet de bany -imprescindible-
 • Muda de recanvi
 • Estris d’higiene personal
 • Petit refrigeri per esmorzar

La ràtio sempre serà de 1 entrenador/a per a cada grup de 10. A més a més, comptarem amb la Coordinació del campus -2 responsables- que no es troben amb cap grup específic per assegurar el correcte desenvolupament del Campus.

Sí, tot i que cal venir esmorzat prèviament des de casa.

Entre les dues sessions d’entrenament matinals hi haurà uns 20-30 minuts per a prendre un petit refrigeri (peça de fruita, entrepà petit, etc.)

Sí. Tots els grups gaudeixen d’una estona diària de piscina abans de dinar.

Es compta amb un socorrista present en tot moment a la piscina. A més a més, hi haurà monitors/es i entrenadors/es que es trobaran controlant l’activitat des de dins i des de fora la piscina per a major seguretat.

En primer lloc, caldrà que ens ho indiqueu a l’apartat d’observacions.

Malgrat no saber nedar, es podrà remullar tenint cura de trobar-se sempre en una zona on faci peu i amb una especial atenció per part del seu entrenador/a.

Dependrà de la gravetat de la lesió.

Si els tècnics consideren que es tracta d’una lesió lleu, realitzaran una petita cura sense aplicar cap tipus de medicació o producte a excepció del gel, l’aigua… En qualsevol cas, sempre es donarà un comunicat d’accident per a que pugueu accedir a assistència mèdica en cas d’empitjorament.

En el cas que la lesió fos de més gravetat, el nen/a o jove no pogués participar en les activitats o el seu estat de salut no fos el que entenem dins dels paràmetres de la normalitat, la coordinació del Campus contactaria amb el pare/mare o tutor/a legal per a que es decidís l’acció pertinent en cada cas.

Haureu d’omplir l’autorització de medicament indicant el medicament, l’hora i la dosis en què el tècnic responsable del vostre fill/a hagi d’administrar-li.

Faran una dieta equilibrada. Els menús estan dissenyats seguint les directrius nutricionals establertes per a infants i joves del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

En cas d’al·lèrgia o intolerància alimentària del participant, caldrà informar-ne mitjançant el formulari d’inscripció i la fitxa de salut. S’adaptarà el menú a cada cas concret.

L’horari del Campus és de 9:00h a 17:00h.

A partir d’aquí i per assegurar el bon funcionament diari, es pot entrar o sortir de manera puntual fora de l’horari general sempre que hi hagi una causa justificada i es notifiqui a la coordinació del Campus.