ET PRESENTEM L’EQUIPÀS DE SHOW TIME!

DATES

1r torn – PLACES EXHAURIDES
Del 27 de juny al 1 de juliol de 2022

2n torn – PLACES EXHAURIDES
Del 4 al 8 de juliol del 2022

3r torn – PLACES EXHAURIDES
Del 11 al 15 de juliol del 2022

4t torn – PLACES EXHAURIDES
Del 18 al 22 de juliol del 2022

5è torn
Del 25 al 29 de juliol del 2022

HORARI

DE 9H A 17H

Acollida – de 8h a 9h

Apunta’t a la llista d’espera enviant un correu a coordinacio.fundacio@basquetcatala.cat amb les dades de l’infant i pare/mare/tutor.

A QUI VA DIRIGIT?

A jugadors i jugadores de categoria ESCOLETA (Nascuts el 2015) fins a categoria CADET (Nascuts el 2006), que vulguin millorar el seu nivell tècnic i tàctic.

Es tracta d’un campus destinat a jugadors i jugadores que s’inicien en l’esport del bàsquet o que volen perfeccionar determinats aspectes del seu joc.

Es combinaran entrenaments i competicions atractives per a tots els participants, així com estones lúdiques i de piscina per combatre el calor de l’estiu!

LOCALITZACIÓ

El Campus es durà a terme a les dues escoles conjuntament. Abans de l’inici del Campus, s’informarà per mail a les famílies on han de deixar el nen/a.

Escola Lestonnac

Escola Sagrat Cor Diputació

PREUS 

Descomptes a partir de la 2a setmana

1 setmana                130 €


2 setmanes              251 €


3 setmanes              372 €


4 setmanes               491 €


5 setmanes               605 €

Descomptes per a germans/es

2 setmanes              234 €


3 setmanes              351 €


4 setmanes             468 €


5 setmanes             585 €

Preu acollida: 12€ / setmana

QUÈ S’INCLOU?

 • Sessions d’entrenament tècnics i tàctics
  .
 • Entrenadors/es titulats/des
  .
 • Roba i equipament esportiu
  .
 • Piscina amb socorrista
  .
 • Dinar
  .,
 • Mutualitat esportiva
  .
 • Visita de jugadors/es professionals

QUI ENS VISITARÀ?

SÍLVIA DOMÍNGUEZ

Jugadora del Perfumerias Avenida

Torn 1 + Torn 2

PAU RIBAS

Jugador del Joventut de Badalona

Torn 3

LAIA PALAU

Jugadora del Spar Uni Girona

Torn 4

INSTAL·LACIONS

ESCOLA SAGRAT COR DIPUTACIÓ + ESCOLA LESTONNAC

PREGUNTES FREQÜENTS

Caldrà fer el tràmit online de la inscripció, a través del link que trobareu adalt del web a l’apartat INSCRIU-TE.

L’horari del Campus és de 9:00h a 17:00h. Durant el matí es duen a terme dues franges d’entrenament en què es tractaran aspectes tècnics. Hi haurà un descans de 30 minuts sobre les 11-11:30 per esmorzar (Cal portar-ho desde casa).
En finalitzar el segon torn d’entrenament, hi ha una estona de piscina per a cada grup. Es dinarà sobre les 14 i, després de descansar una estona, començaran les competicions en horari de tarda.
En plegar, serà el torn de recollir i anar a la dutxa! La sortida es realitzarà a les 17h.

En general, faran totes les activitats junts. L’únic moment en què podran veure’s dividits seria en el supòsit què el grup d’entrenament de la seva edat sigui molt nombrós i es subdivideixi en grups específics de treball durant el torn de matí.

El primer dilluns de cada setmana, s’assignarà a cada participant un grup al qual pertanyerà durant tot el torn en què es troba inscrit.

El grup vindrà definit per l’edat dels participants i, en el supòsit d’un grup molt nombrós, el mateix grup d’edat es subdividirà -només- dins la pista de bàsquet. La resta d’activitats -piscina, dinar, competicions, etc.- es realitzaran de manera conjunta.

Sí. És un Campus de Bàsquet obert a tothom.

El Campus Show Time es troba obert a tothom i va dirigit a tothom qui vol iniciar-se o millorar en el seu joc, tant individual com col·lectiu.

Si el vostre fill/a no ha jugat mai a bàsquet, caldrà que ens ho indiqueu a les observacions del formulari d’inscripció.
S’adaptaran les activitats i exercicis al nivell dels participants i es treballarà de manera inclusiva i formativa per a que el nen/a es trobi còmode aprenent a jugar.

Uns dies abans de l’inici del Campus, rebreu un correu des de Coordinació on s’informarà on heu de deixar i recollir els vostres fills/es.

Els participants del Campus caldrà que portin:

 • Roba esportiva -ja posada de casa-
 • La samarreta del Campus -la qual s’entregarà el primer dia en què assisteixin-
 • Calçat esportiu
 • Banyador
 • Xancletes
 • Casquet de bany -imprescindible-
 • Muda de recanvi
 • Estris d’higiene personal
 • Petit refrigeri per esmorzar

La ràtio sempre serà de 1 entrenador/a per a cada grup de 12. A més a més, comptarem amb la Coordinació del Campus que vetllarà pel bon funcionament d’aquest

Sí, tot i que cal venir esmorzat prèviament des de casa.

Entre les dues sessions d’entrenament matinals hi haurà uns 20-30 minuts per a prendre un petit refrigeri (peça de fruita, entrepà petit, etc.)

Sí. Tots els grups gaudeixen d’una estona diària de piscina abans de dinar.

Es compta amb un socorrista present en tot moment a la piscina. A més a més, hi haurà monitors/es i entrenadors/es que es trobaran controlant l’activitat des de dins i des de fora la piscina per a major seguretat.

En primer lloc, caldrà que ens ho indiqueu a l’apartat d’observacions.

Malgrat no saber nedar, es podrà remullar tenint cura de trobar-se sempre en una zona on faci peu i amb una especial atenció per part del seu entrenador/a.

Dependrà de la gravetat de la lesió.

Si els tècnics consideren que es tracta d’una lesió lleu, realitzaran una petita cura sense aplicar cap tipus de medicació o producte a excepció del gel, l’aigua… En qualsevol cas, sempre es donarà un comunicat d’accident per a que pugueu accedir a assistència mèdica en cas d’empitjorament.

En el cas que la lesió fos de més gravetat, el nen/a o jove no pogués participar en les activitats o el seu estat de salut no fos el que entenem dins dels paràmetres de la normalitat, la coordinació del Campus contactaria amb el pare/mare o tutor/a legal per a que es decidís l’acció pertinent en cada cas.

Haureu d’omplir l’autorització de medicament indicant el medicament, l’hora i la dosis en què el tècnic responsable del vostre fill/a hagi d’administrar-li.

Faran una dieta equilibrada. Els menús estan dissenyats seguint les directrius nutricionals establertes per a infants i joves del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

En cas d’al·lèrgia o intolerància alimentària del participant, caldrà informar-ne mitjançant el formulari d’inscripció i la fitxa de salut. S’adaptarà el menú a cada cas concret.

L’horari del Campus és de 9:00h a 17:00h.

A partir d’aquí i per assegurar el bon funcionament diari, es pot entrar o sortir de manera puntual fora de l’horari general sempre que hi hagi una causa justificada i es notifiqui a la coordinació del Campus.