[mp_row]

[mp_span col=”12″]

[mp_image id=”904″ size=”full” link_type=”custom_url” link=”#” target=”false” caption=”false” align=”left”]

[/mp_span]

[/mp_row]

[mp_row]

[mp_span col=”12″ style=”min-height: 20px;” classes=” motopress-space”]

[mp_space]

[/mp_span]

[/mp_row]

[mp_row]

[mp_span col=”12″]

[mp_text]

1. DENOMINACIÓ i ORGANITZACIÓ

La Fundació del Bàsquet Català, amb el suport de la Federació Catalana de Basquetbol i la col•laboració de l’Ajuntament de Lloret de Mar, organitza la IV edició del Torneig de Cloenda Infantil i Cadet.

2. DATES

El IV Torneig de Cloenda Infantil i Cadet tindrà lloc el dissabte 17 i diumenge 18 de juny de 2017.

3. PARTICIPACIÓ

Els equips participants seran aquells que durant la temporada hagin competit a nivell federat i/o escolar, que acceptin la invitació i que no participin en les finals A4 dels Campionats de Catalunya.
En qualsevol cas, la Fundació del Bàsquet Català serà l’encarregada de tot el sistema competitiu, basat en nivells (Preferent, Interterritorial, A, B i C) per tal de promoure un torneig equilibrat i divertit per a tothom.
Queden exclosos els equips que es classifiquen per a la final a 4 dels Campionats de Catalunya.

4. LOCALITZACIÓ

Els partits es desenvoluparan al Pavelló El Molí (Av. Del Rieral s/n, 17310 – Lloret de Mar), el Pavelló Municipal de Lloret de Mar (c/ dels mestres, s/n, 17310 – Lloret de mar) i a les pistes de bàsquet de l’Escola Pompeu Fabra (Av. Camí de l’Àngel, 6, 17310 – Lloret de Mar).

5. INSCRIPCIONS

Les inscripcions dels equips al IV Torneig de Cloenda es tramitaran online, enviant el full d’inscripció degudament omplert i facilitant la persona de contacte de l’equip a l’adreça de correu fundació@basquetcatala.cat.
A aquest full d’inscripció s’haurà d’adjuntar el comprovant de pagament de la reserva de plaça (100€), una fotografia de l’equip que s’inscriu, el logotip del club i l’autorització per al tractament de dades de tots els participants.

6. ASSISTÈNCIA MÈDICA

Tots els participants amb fitxa federativa queden coberts sota l’assegurança de l’FCBQ.
Serà necessari presentar les corresponents llicències federatives abans de l’inici de cada partit als auxiliars de taula.

7. SISTEMA DE COMPETICIÓ

El IV Torneig de Cloenda (pre) Infantil i Cadet constarà de dues
fases:

• Fase Prèvia. Lliga entre els equips del mateix grup.
• Fase Final. Creuament en funció de l’ordre de classificació.

Tots els equips jugaran un mínim de tres.
La classificació de la Fase Prèvia es regirà per la següent normativa:

1. Cada victòria sumarà 2 punts i cada derrota 1 punt.
2. En cas d’empat es classificarà l’equip:

Guanyador del partit disputat entre els dos, o que guanyi l’average en cas de triple empat.
En cas d’igualtat, el de més punts anotats.
En cas d’igualtat, el que tingui menys punts encaixats.
En cas de continuar la igualtat es realitzarà un sorteig.

3. Fase Final. Tots els equips disputaran la seva Fase Final.

Els horaris i les Fases poden ser modificades per l’Organització per tal de complir els objectius del Torneig i atenent al número d’equips inscrit en cada categoria.

El reglament que regirà el IV Torneig de Cloenda (pre) Infantil i Cadet serà el Reglament FIBA.

EXCEPTE:
Els partits tindran una durada de 4 períodes de 10 minuts a temps corregut, amb un descans d’un minut entre períodes, a excepció del descans entre el 2n i el 3r que serà de 3 minuts.
Hi haurà 2 Temps Morts per equip (1 per al 1r i 2n període i 1 per al 3r i 4t període).
En cas d’empat en finalitzar el temps reglamentari, es jugaran temps afegits de 3 minuts fins a desempatar.
El rellotge s’aturarà en tots els tirs lliures, en els 2 últims minuts del 4t període o període extra, quan es sol·liciti temps mort o quan l’àrbitre així ho indiqui.
L’àrbitre no tocarà la pilota i només haurà de donar conformitat per treure, sense necessitat de tocar la pilota, quan s’hagi marcat una falta personal no sancionada amb tirs lliures.

8. PREMIS I TROFEUS

Els premis i reconeixements que s’atorgaran al final del torneig seran els següents:

• Copa Campió del IV Torneig de Cloenda
• MVP Masculí
• MVP Femení
• Trofeu a tots els equips participants
• Premis als guanyadors del TWO BALL
• Premis als guanyadors del Concurs de TRIPLES

9. RESPONSABILITAT

Els entrenadors/es i delegats/des que figuren a la fitxa d’equip seran els únics responsables del seus jugadors/es.
L’accés als vestidors només serà autoritzat a aquells equips que hagin de jugar el seu partit.
Després de jugar-lo els equips hauran d’abandonar la pista, amb la màxima celeritat, per tal de donar compliment a l’horari establert per l’organització.
Els equips han d’anar acompanyats, en tot moment, del seu entrenador/a o delegat/da i només podran accedir alvestidor 15 minuts abans de l’inici del partit.

10. LOGÍSTICA I FUNCIONAMENT

Cada equip disposarà, sempre que el desenvolupament dels partits ho permeti, de 3 minuts per escalfar dins la pista abans de començar el partit. Si els equips volen escalfar més temps abans del partit, podran fer-ho a l’exterior, mai pels passadissos o per l’interior de les instal·lacions.

L’accés a la zona de vestidors i pistes de joc està reservada per a jugadors/es, entrenadors/es, delegats/
des, arbitres, i membres de l’organitzacío. Cap pare/mare o acompanyant estarà autoritzat a entrar-hi.
Tots els equips participants han de ser presents en l’acte de cloenda i d’entrega de premis del IV Torneig de Cloenda Lloret de Mar 2017.

11. ACCEPTACIÓ

La participació en el IV Torneig de Cloenda Lloret de Mar 2017 comporta l’acceptació d’aquestes normes i la comissió organitzadora del Torneig decidirà, en cas de dubte o situació excepcional.

Els participants o, en cas de ser menors, els tutors i tutores legals d’aquests, manifesten que coneixen i accepten les normes per les quals es regeix el IV Torneig de Cloenda 2017. Aquests, alhora, accepten la incorporació de les dades personals contingudes en el document d’inscripció al torneig facilitat per l’Organització a un fitxer propietat de la FUNDACIÓ DEL BÀSQUET CATALÀ i autoritza el fet que siguin tractats amb finalitats promocionals d’aquestaentitat.

No obstant això, si no es permet aquest tractament de dades, pot exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel•lació previstos per la legislació vigent en matèria de dades personals per correu postal a Fundació del Bàsquet Català. Rambla Guipúscoa, 27. 2n. 08018, Barcelona.

12. INFORMACIÓ

Tota la informació del IV Torneig de Cloenda serà publicada a la plataforma web www.tcloenda.basquetcatala.cat, a la web de la Fundació del Bàsquet Català www.fundacio.basquetcatala.cat així com al Facebook i Xarxes Socials. Per a sol•licitar més informació, resta disponible el telèfon de la Fundació del Bàsquet Català 933 966 620 (de dilluns a divendres de 10h a 14h i de 16h a 19h) o al correu electrònic fundacio@basquetcatala.cat per resoldre qualsevol tipus de dubte.

 

DESCARREGAR NORMATIVA (pdf)

 

[/mp_text]

[/mp_span]

[/mp_row]