DATES

1r torn

Del 27 de juny a l’1 de juliol de 2022

2n torn 
Del 4 al 8 de juliol de 2022

3r torn
De l’11 al 15 de juliol de 2022

4t torn 
Del 18 al 22 de juliol de 2022

5è torn
Del 25 al 29 de juliol de 2022

A QUI VA DIRIGIT?

Casal de lleure i Campus multiesportiu dirigit a infants i joves d’entre 3 i 12 anys -ambdós inclosos-.

Cada grup realitzarà activitats adaptades a la seva edat, combinant activitats esportives, dinàmiques i jocs, competicions inclusives i un mínim d’una sortida estrella a la setmana.

Dirigits i acompanyats per monitors i monitores i supervisats per un equip directiu titulat i amb experiència, vetllem no només per un adequat desenvolupament de les activitats -amb seguretat, ordre i dinamisme-, sinó per a fer de l’estiu una experiència divertida i única per a tots els participants.

LOCALITZACIÓ

PREUS

Matí – M (de 9h a 13h)
70,10 €

Matí i Dinar – MD (de 9h a 15h)
124,30 €

Matí i tarda – MT (de 9h a 13h i de 15h a 17h)
91,10 €

Matí, tarda i dinar- MTD (de 9h a 17h)
141,75 €

Servei d’acollida (de 8h a 9h)
12 €

DESCOMPTES

3 O MÉS SETMANES EN RÈGIM MTD

3 setmanes               404 €


4 setmanes               533 €


5 setmanes               659 €


A PARTIR DEL SEGON GERMÀ EN RÈGIM MTD

2 setmanes              269,30 €


3 setmanes              382,70 €


4 setmanes              499 €


5 setmanes              623,70 €


Instal·lacions

Escola Nou Patufet
Carrer de Bruniquer, 25. 08012 Barcelona

Preguntes freqüents

La inscripció es realitzarà a la secretaria de l’escola, entregant el full d’inscripció juntament amb la fitxa de salut i una fotocòpia de la TSI.

En cas d’al·lèrgies i/o intoleràncies s’haurà d’omplir el formulari corresponent, adjuntant el certificat mèdic.

Tota aquesta documentació serà imprescindible i no s’entendrà la inscripció completada – i en conseqüència l’assignació de la plaça- fins a presentar-la.

Els participants des de 2n de primària fins a 1r d’E.S.O. faran duran a terme el casal a l’edifici del carrer Bruniquer.

Els infants d’Educació Infantil i 1r de primària es trobaran a l’edifici del carrer Encarnació, 22.

No obstant, el servei d’acollida es realitzarà a l’edifici de Bruniquer i seran els responsables del Casal els encarregats d’acompanyar-los a tots a la instal·lació pertinent.

El funcionament del Casal és per torns setmanals. No està permesa la inscripció d’un sol dia per tal d’assegurar un bon desenvolupament i funcionament del dia a dia.

Podreu ampliar tants torns com vulgueu. No obstant, sí us demanem que, tant bon punt us decidiu a ampliar setmanes, ens ho comuniqueu ràpidament.

Necessitem tenir una previsió de ràtios, places per a les sortides, autocars, etc.

Pel que fa les activitats dels més petits es treballa sempre amb un centre d’interès relacionat amb la sortida setmanal que realitzen.

La programació tipus es facilitarà el dia de la reunió informativa del casal i consistirà en activitats variades; activitats físiques i motrius, activitats musicals, jocs tradicionals i populars, tallers i manualitats, representacions teatrals i un gran etcètera.

Generalment, els inscrits s’agruparan en funció de l’edat i el curs que han finalitzat.

No obstant, atenent al volum de participants, es podran ajuntar nens i nenes d’edats similars: P3 i P4, P5 i 1r d’E.P., 2n i 3r d’E.P., 4t i 5è… dependrà del volum d’inscrits per torn i curs.

Sí, sempre que s’informi a l’organització amb antelació suficient per tal de realitzar les adaptacions i prendre les mesures que es considerin necessàries.

La comunicació es farà per mitjà de l’escola i s’haurà de plasmar tant en el formulari d’inscripció com en la fitxa de salut.

Comptar amb un vetllador durant el curs escolar no implica l’assignació directe de monitor de suport, perquè les necessitats que es deriven en una aula o classe no són les mateixes que la casuística que ens trobarem en activitats de lleure o esportives.

No obstant això, cal valorar cada cas concret per part de la família, el centre escolar, els referents del/la participant i l’organització del Casal de Nou Patufet. En qualsevol cas, la sol·licitud de monitor de suport té uns terminis establerts que van del 27 d’abril al 25 de maig.

La sol·licitud haurà de realitzar-se per part de l’entitat organitzadora – en aquest cas la Fundació del Bàsquet Català -, amb qui hauran de contactar les famílies d’aquells infants o joves que considerin oportú i necessari realitzar aquesta sol·licitud.

La ràtio sempre serà de 1 monitor/a per a cada grup de 10. A més a més, comptarem amb la Coordinació del Casals -2 responsables- que no es troben amb cap grup específic per assegurar el correcte desenvolupament del Casal.

Hi haurà també monitors en pràctiques i voluntaris que col•laboraran en el Casal tot i que no es tindran en compte per a les ràtios legals establertes.

Sí, tot i que cal que cal venir esmorzat prèviament des de casa.

A mig matí hi haurà uns 20-30 minuts per a prendre un petit refrigeri (peça de fruita, entrepà petit, etc.)

La ràtio sempre serà de 1 monitor/a per a cada grup de 10. A més a més, comptarem amb la Coordinació del Casals -2 responsables- que no es troben amb cap grup específic per assegurar el correcte desenvolupament del Casal.

Hi haurà també monitors en pràctiques i voluntaris que col•laboraran en el Casal tot i que no es tindran en compte per a les ràtios legals establertes.

Dependrà de la gravetat de la lesió. Si els responsables consideren que es tracta d’una lesió lleu, realitzaran una petita cura sense aplicar cap tipus de medicació o producte a excepció del gel, l’aigua…

En qualsevol cas, sempre es donarà un comunicat d’accident per a que pugueu accedir a assistència mèdica en cas d’empitjorament.

En el cas que la lesió fos de més gravetat, el nen/a o jove no pogués participar en les activitats o el seu estat de salut no fos el que entenem dins dels paràmetres de la normalitat, la coordinació del Casal contactaria amb el pare/mare o tutor/a legal per a que es decidís l’acció pertinent en cada cas.

Sí. Cada dia hi haurà una estona -prèvia a l’hora de dinar- en què els infants i joves intentaran combatre la calor mitjançant jocs d’aigua o qualsevol dinàmica que impliqui remullar-se. Hauran de portar, doncs, a diari banyador, crema solar, tovallola i xancletes (preferiblement de les que es poden lligar).  

Haureu d’omplir l’autorització de medicament indicant el medicament, l’hora i la dosis en què el tècnic responsable del vostre fill/a hagi d’administrar-li.

Faran una dieta equilibrada. Els menús estan dissenyats seguint les directrius nutricionals establertes per a infants i joves del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. El dinar tindrà lloc a les mateixes instal·lacions de l’escola Nou Patufet.

Sí. En cas d’al·lèrgia o intolerància alimentària del participant, caldrà informar-ne mitjançant el formulari d’inscripció i la fitxa de salut. S’adaptarà el menú a cada cas concret.

Els participants del Casal caldrà que portin roba esportiva -ja posada de casa-, calçat esportiu, banyador, xancletes, crema solar així com els estris d’higiene personal que considereu. També caldrà que portin un petit refrigeri per esmorzar.

Els participants del grup dels petits del Casal (de P3 a 1r primària) hauran de portar una muda de recanvi que deixaran a l’escola fins l’últim dia per a qualsevol imprevist que pugui donar-se.

Sí. Precisament les sortides i excursions són un dels punts als quals dediquem més esforços per tal què els participants gaudeixin i s’emportin una bona experiència.

Es realitzarà mínim una (1) sortida per a cada torn, adaptada a les edats, capacitats i preferències de cada grup, inclosa en el preu de cada torn.

A més a més, en el cas dels participants del grup dels grans del Casal (de 2n primària a 1r ESO), es realitzarà una segona sortida setmanal -que tindrà una durada de mig dia-.

S’informarà a les famílies de la planificació inicial de sortides, sense perjudici de les modificacions que puguin donar-se per causes alienes a l’Organització.

Es realitzarà mínim una (1) sortida per a cada torn, adaptada a les edats, capacitats i preferències de cada grup, inclosa en el preu de cada torn.

A més a més, en el cas dels participants del grup dels grans del Casal (de 2n primària a 1r ESO), es realitzarà una segona sortida setmanal -que tindrà una durada de mig dia-.

Totes les activitats i sortides han estat planificades, ideades i programades per a les diferents franges d’edat dels diferents Casals. En cas de no poder o no voler-hi assistir, el participant no podrà assistir al centre perquè tots els monitors i coordinadors es trobaran a la sortida per tal de cobrir ràtios i donar un bon funcionament a la sortida.

Generalment, per moure’ns utilitzarem un servei privat d’autocar, inclòs en el preu del torn.

Especialment en el grup dels petits (de P3 a 1r primària) és poc probable -tot i que no impossible- utilitzar el transport públic o anar a peu. Únicament es realitzarà en el supòsit de realitzar alguna sortida a prop del centre escolar o alguna activitat pel barri.