NÚRIA MARTÍNEZ

Aquest estiu rebrem la visita d’una gran referent del bàsquet català, la Núria Martinez, actual jugadora del Spar Citylift Girona

La Núria és una base formada al planter de l’AECC Mataró. Va passar per la Salle Bonanova, des d’on va donar el salt a l’UB Barça, equip amb qui va debutar a la màxima categoria estatal (LF) i es va proclamar Campiona de Lliga amb 18 anys. El Perfumerias Avenida va voler comptar amb el seu talent una temporada després i, a Salamanca, va fer-se amb una Lliga més i dues Copes de la Reina, competició en què va ser escollida MVP el darrer any.

Internacional amb la Selecció Espanyola des de Cadet fins a l’absoluta, aconseguint 1 medalla d’Or (Europeu Cadet), 2 medalles de Plata (Europeu i Mundial) i 4 medalles de Bronze (tres Europeus i un Mundial).

Ha disputat també la lliga americana, italiana, russa i turca, deixant empremta en cada una d’elles.

Actualment, la Núria és una peça molt important de l’Spar Citylift Girona des de la temporada 2017-18, configurant-se com una de les millors defensores i passadores de la lliga, i a més, participa a la competició oficial 3×3 FIBA amb la Selecció Espanyola, sent la primera jugadora en el Rànking 3×3 d’Espanya. L’estiu passat es va proclamar Sub-Campiona a l’Europeu 3×3.

Cal destacar que la Núria és una jugadora amb molt de talent però, sobretot, molt treballadora. Ella, es defineix “com una jugadora amb molt de caràcter que sempre intenta aportar la màxima intensitat als dos costats de la pista i ajudar a l’equip en el que faci falta.”

T’atreviràs a desafiar-la en un 1c1 ?