INSCRIPCIONS TANCADES

DATES

1r torn – PLACES EXHAURIDES
Del 28 de juny al 2 de juliol de 2021

2n torn – PLACES EXHAURIDES
Del 5 al 9 de juliol del 2021

3r torn – PLACES EXHAURIDES
Del 12 al 16 de juliol del 2021

4t torn 
Del 19 al 23 de juliol del 2021

5è torn
Del 26 al 30 de juliol del 2021

HORARI – de 9h a 17h

ACOLLIDA – de 8h a 9h

A QUI VA DIRIGIT?

A jugadors i jugadores d’entre 7 –categoria pre mini o pre benjamí– fins a 16 anys –categoria cadet que vulguin millorar el seu nivell tècnic i tàctic.

Es tracta d’un campus destinat a jugadors i jugadores que s’inicien en l’esport del bàsquet o que volen perfeccionar determinats aspectes del seu joc.

Es combinaran entrenaments i competicions atractives per a tots els participants, així com estones lúdiques i de piscina per combatre el calor de l’estiu!

LOCALITZACIÓ

*  Si vols entrar a llista d’espera per alguna setmana amb places exhaurides, envia un correu a estiu.fundacio@basquetcatala.cat

PREUS

1 setmana                 159 €


2 setmanes               307 €


3 setmanes               457 €


4 setmanes               607 €


5 setmanes               757 €

DESCOMPTES PER A GERMANS

2 setmanes               286 €


3 setmanes               435 €


4 setmanes               564 €


5 setmanes               704 €

Preu acollida: 12€ / setmana

QUÈ S’INCLOU?

 • Sessions d’entrenament tècnics i tàctics
 • Tècnics i entrenadors titulats
 • Roba i equipament esportiu
 • Piscina amb socorrista
 • Dinar
 • Mutualitat esportiva
 • Visita de jugadors/es professionals

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA

INSTAL·LACIONS

PREGUNTES FREQÜENTS

Per a tramitar la inscripció caldrà omplir el formulari -online o físic- amb les dades personals sol·licitades, i s’haurà d’adjuntar una fotocòpia del CATSALUT així com la fitxa de salut degudament complimentada i signada pel tutor/a legal. 

En el cas de les inscripcions online, caldrà que el primer dia de Campus, el/la tutor/a legal faci arribar a la Coordinació del Campus el full de verificació de dades, degudament segellat. 

L’horari del Campus és de 9:00h a 17:00h. Durant el matí es duen a terme dues franges d’entrenament en què es tractaran aspectes tècnics. Hi haurà un descans de 20-30 miuts sobre les 11h-11:15h del matí.
En finalitzar el segon torn d’entrenament, hi ha una estona de piscina per a cada grup. Es dinarà sobre les 14 i, després de descansar una estona, començaran les competicions en horari de tarda.
En plegar, serà el torn de recollir i anar a la dutxa! La sortida es realitzarà a les 17h.

En general, faran totes les activitats junts. L’únic moment en què podran veure’s dividits seria en el supòsit què el grup d’entrenament de la seva edat sigui molt nombrós i es subdivideixi en grups específics de treball durant el torn de matí.

El primer dilluns de cada setmana, s’assignarà a cada participant un grup al qual pertanyerà durant tot el torn en què es troba inscrit.

El grup vindrà definit per l’edat dels participants i, en el supòsit d’un grup molt nombrós, el mateix grup d’edat es subdividirà -només- dins la pista de bàsquet. La resta d’activitats -piscina, dinar, competicions, etc.- es realitzaran de manera conjunta.

No. Acostumem a comptar aproximadament amb un 50% dels participants que són de la pròpia escola i d’un 50% que venen de diferents escoles, centres i clubs de bàsquet d’arreu, especialment de Barcelona.

El Campus Sant Ignasi – FBC es troba obert a tothom i va dirigit a tothom qui vol iniciar-se o millorar en el seu joc, tant individual com col·lectiu.

Si el vostre fill/a no ha jugat mai a bàsquet, caldrà que ens ho indiqueu a les observacions del formulari d’inscripció.
S’adaptaran les activitats i exercicis al nivell dels participants i es treballarà de manera inclusiva i formativa per a que el nen/a es trobi còmode aprenent a jugar.

Tant l’entrada del carrer Carrasco i Formiguera 32 com l’accés del carrer General Vives 34 estaran oberts per a l’entrada i per a la sortida del Campus.

No obstant, el punt d’arribada i de sortida del Campus serà a l’interior del pavelló de bàsquet, el qual es troba més a prop de l’entrada del carrer General Vives 34 -recomanat-.

Els participants del Campus caldrà que portin:

 • Roba esportiva -ja posada de casa-
 • La samarreta del Campus -la qual s’entregarà el primer dia en què assisteixin-
 • Calçat esportiu
 • Banyador
 • Xancletes
 • Casquet de bany -imprescindible-
 • Muda de recanvi
 • Estris d’higiene personal
 • Petit refrigeri per esmorzar

La ràtio sempre serà de 1 entrenador/a per a cada grup de 10. A més a més, comptarem amb la Coordinació del campus -2 responsables- que no es troben amb cap grup específic per assegurar el correcte desenvolupament del Campus.

Sí, tot i que cal venir esmorzat prèviament des de casa.

Entre les dues sessions d’entrenament matinals hi haurà uns 20-30 minuts per a prendre un petit refrigeri (peça de fruita, entrepà petit, etc.)

Sí. Tots els grups gaudeixen d’una estona diària de piscina abans de dinar.

Es compta amb un socorrista present en tot moment a la piscina. A més a més, hi haurà monitors/es i entrenadors/es que es trobaran controlant l’activitat des de dins i des de fora la piscina per a major seguretat.

En primer lloc, caldrà que ens ho indiqueu a l’apartat d’observacions.

Malgrat no saber nedar, es podrà remullar tenint cura de trobar-se sempre en una zona on faci peu i amb una especial atenció per part del seu entrenador/a.

Dependrà de la gravetat de la lesió

Si els tècnics consideren que es tracta d’una lesió lleu, realitzaran una petita cura sense aplicar cap tipus de medicació o producte a excepció del gel, l’aigua… En qualsevol cas, sempre es donarà un comunicat d’accident per a que pugueu accedir a assistència mèdica en cas d’empitjorament.

En el cas que la lesió fos de més gravetat, el nen/a o jove no pogués participar en les activitats o el seu estat de salut no fos el que entenem dins dels paràmetres de la normalitat, la coordinació del Campus contactaria amb el pare/mare o tutor/a legal per a que es decidís l’acció pertinent en cada cas.

Haureu d’omplir l’autorització de medicament indicant el medicament, l’hora i la dosis en què el tècnic responsable del vostre fill/a hagi d’administrar-li.

Faran una dieta equilibrada. Els menús estan dissenyats seguint les directrius nutricionals establertes per a infants i joves del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

En cas d’al·lèrgia o intolerància alimentària del participant, caldrà informar-ne mitjançant el formulari d’inscripció i la fitxa de salut. S’adaptarà el menú a cada cas concret.

L’horari del Campus és de 9:00h a 17:00h.

A partir d’aquí i per assegurar el bon funcionament diari, es pot entrar o sortir de manera puntual fora de l’horari general sempre que hi hagi una causa justificada i es notifiqui a la coordinació del Campus.